Hakkımızda

Güçlü sektör bilgisi ve tecrübesi ile donanmış bağımsız denetim kadromuzla ve risk odaklı denetim yaklaşımımızla Uluslararası Denetim Standartları (IFRS), Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) düzenlemelerine uygun olarak Bağımsız Denetim ve Kurumsal Finansman alanları ile vergi ve iş/sosyal güvenlik hukuku alanında müşterilerimize fark yaratan hizmetler sunmaktayız. Hizmetlerimizin sunumunda mesleki etik ilkelere tam uyum ve mesleki bağımsızlık esastır.

Final Denetim, mesleki uygulama tecrübesi ile akademik başarıyı birleştiren uzman kadrosu ile yüksek kalite anlayışı çerçevesinde müşteri memnuniyetini ve güvenini en üst düzeye yükseltmek üzere mesleki alandaki gelişmeleri ve yenilikleri sürekli takip etmekte ve her alanda şirket yetkilileriyle ve çalışanlarıyla bilgi paylaşımında bulunmaktadır. 

Ayrıca, her daim kolayca ulaşılabilen, paylaşımcı ve müşterilerinin ihtiyaçlarını anlayan, çözüm odaklı ekibi ile müşteri memnuniyetini katlarken sektörde üst noktalara ulaşmaktadır. Ayrıca, etkin hizmet sunumunun karşılığı olarak portföyünde yaşanan artışına uygun hizmet üretimini karşılayarak duruma hızla adapte olup hizmet kalitesini aynı şekilde sürdürecek alt yapı ve insan gücü gelişimini sağlamaktadır. 

Sizi de en kısa  sürede hizmetlerimizle tanışmaya ve size sunacağımız farklılıklar hakkında bilgi almaya davet ediyoruz.